Van meerdere systemen naar 1 systeem

Stijging van effectiviteit

Uitgebreide Pakketselectie

Business Case 

Wille biedt vrije tijdsbesteding aan jongeren vanaf 4 tot 23 jaar met een verstandelijke beperking of een speciale ondersteuningsbehoefte. In het dagelijkse primaire proces werkt Wille met verschillende systemen om haar cliënten en haar medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen. Het plannen in Excel en het werken met ordners met persoonlijke informatie is foutgevoelig en niet meer van deze tijd. Door te automatiseren verwacht Wille een forse stijging van de effectiviteit. 

 

De frisse blik en efficiency van Joash hebben ons enorm geholpen in het optimaliseren van de processen en de keuze voor een nieuw systeem.

Nienke van den Berg
Office Manager Wille Speciale Kinderopvang

Toegevoegde waarde 

Mannen van Waarde heeft samen met Wille het primaire proces met de kritische onderdelen bepaald en 4 software partijen gevraagd een demonstratie te geven van hun producten. Op basis van een keuze matrix is ervoor gekozen om met het pakket ROSA van Muldata te gaan werken. Met het nieuwe systeem heeft Wille meer overzicht in de cliëntenadministratie en een reductie van het aantal handmatige handelingen rondom roosteringplanning en facturatie. 

 

Mannen van Waarde is in staat, met kennis en kunde, op een heldere manier uit een te zetten wat voor ons als organisatie belangrijk is.

Stefan Brandsma
Directeur Wille Speciale Kinderopvang

Meerdere systemen zorgen inefficiency. Door een quickscan te doen kunnen wij binnen enkele uren of dagen bepalen waar geoptimaliseerd kan worden.

Mannen van Waarde heeft kennis ingezet in een aantal dagen consultancy. Samen met Wille hebben we met meerdere partijen om tafel gezeten en het beste pakket gekozen dat past bij de wensen van Wille.