Mannen van Waarde

De naam Mannen van Waarde is ontstaan omdat we van toegevoegde waarde willen zijn voor onze opdrachtgevers. Elke dag proberen wij voor onze klanten van toegevoegde waarde te zijn door hun processen te verbeteren. Wij zijn resultaatgericht, pragmatisch, creatief en ambitieus. Mannen van Waarde heeft een platte organisatiestructuur, want met korte lijnen en veel interactie komen we tot het beste resultaat. We richten ons met Mannen van Waarde op:
– procesverbetering
– software selectie
– software ontwikkeling

Mannen van Waarde als waardevolle partner Energie

Wij komen letterlijk en figuurlijk in beweging als we verbetermogelijkheden zien. Wat is er mooier dan samen een proces te verbeteren waardoor klanten, medewerkers, aandeelhouders of leveranciers blijer worden? Met een team van professionals werken aan verbetering van een complex proces door het eenvoudig te maken. Dat levert niet alleen ons een enorme energie op, ook medewerkers van onze opdrachtgevers werken effectiever, sneller en vaak worden er kosten bespaard.

Missie: waar staan we voor?

Wij zijn een strategische partner voor onze klanten. Wij ondersteunen bij het verbeteren van de bedrijfsprocessen, zodat onze klanten hun doelen sneller kunnen realiseren. Dit doen we als waardevolle partner, we zorgen er samen voor dat de nieuwe bedrijfsprocessen naadloos passen bij de werkwijze van de medewerkers en het bedrijf. Wij steken onze energie niet in het maken van dikke rapporten, maar in concrete en praktische oplossingen die het werken in het bedrijf beter, leuker en effectiever maken.

Oprichters Douwe de Vries en Tom Poppema Ontstaan

Mannen van Waarde is in 2015 opgericht door Tom Poppema en Douwe de Vries. Beiden hebben een bedrijfskundige universitaire opleiding voltooid en ruime ervaring in de wereld van automatisering en bedrijfssoftware (ERP). In 2018 ontwikkelde we ons eigen systeem, genaamd ENTER.

Het bedrijf is gestart vanuit huis, maar al na een jaar verhuisde het bedrijf naar onze huidige locatie: een monumentaal bedrijvenpand aan De Fok 72a in Heerenveen. Ons team werd in 2017 versterkt met developers Harrie de Groot en Tom van der Kleij. In 2019 zijn Yannick Stoffers, Aimée Otte en Joash Wijbenga ons team versterkt. Naast onze vaste developers werken we samen met een team van specialisten op het gebied van design, front-end (CSS) en SQL.

Wie is wie?

person-image
Tom Poppema
Mede-eigenaar
Betrouwbaar, kundig en altijd op zoek naar de beste oplossing!
person-image
Douwe de Vries
Mede-eigenaar
Volhardend, verbindend en altijd toegevoegde waarde willen leveren!
person-image
Harrie de Groot
Developer
Analytisch, meedenkend en altijd innovatief!
person-image
Tom van der Kleij
Developer
Resultaatgericht, loyaal en altijd betrouwbaar!