Waarnemen, waarderen en waarmaken

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen door procesverbetering en automatisering.
Dat klinkt breed en dat is het ook!

We noemen onszelf logistieke procesverbeteraars. We geven onder andere advies over voorraadbeheer, logistiek, warehouse optimalisatie, bedrijfssoftware en verandertrajecten. Voor ons is de software vaak het startpunt.

Doordat we niet gebonden zijn aan leveranciers, kunnen we objectief adviseren. We kiezen het geschikte pakket (pakketselectie) of ontwikkelen op maat met ons eigen software systeem ENTER.

Toekomstgericht en waardevolle partner

brede kijk op procesoptimalisatie en automatisering Software kan zeker een oplossing zijn, maar Mannen van Waarde kijkt breder en met een frisse blik. Wat heeft u écht nodig en welke ‘waarde’ ligt er mogelijk voor het oprapen? Bestaande pakketten passen vaak niet binnen de processen van de organisatie. Ons doel is om de software aan te passen op de processen i.p.v. andersom. Daarmee bespaar je als organisatie tijd en geld.

 

Onze werkwijze bestaat uit drie stappen: waarnemen, waarderen en waarmaken.

Toekomstgericht en volledig op maat adviseert en implementeert Mannen van Waarde oplossingen die de meeste waarde toevoegen om tot het beste resultaat te komen. Ons ambitieuze team is een waardevolle partner om mee samen te werken. In een dubbelspel van advies en ontwikkeling kunnen wij het hoogst haalbare niveau voor iedere ambitieuze en toekomstgerichte organisatie bereiken.

Van waarnemen naar waarmaken

De afgelopen jaren hebben wij meer dan honderd bedrijven naar tevredenheid geadviseerd en software geïmplementeerd. We kunnen dus in alle eerlijkheid stellen dat we waarmaken door middel van procesverbetering en automatisering.  Hieronder leest u wat onze opdrachtgevers van Mannen van Waarde vinden. Kijk voor voorbeelden van ons werk bij onze klantcases.

Wil je meer weten over onze producten en diensten, bekijk onze productpagina> 

person-image
Marcel Romijn - Directeur
Harryvan Kozijnen
"Wij verkopen geen kozijnen, maar een oplossing”. Dat snappen Douwe en Tom. Het maken van beeldbepalende kozijnen is ons bestaansrecht. Het toevoegen van waarde in een bedrijf is het bestaansrecht van de Mannen van Waarde. Het was voor Harryvan kozijnen een logisch besluit om meer waarde te laten toevoegen in ons bedrijf met behulp van Douwe en Tom. Resultaat: een constante flow in de fabriek, met een output verhoging van 35%. Het gevolg hiervan is dat er nog meer werkplezier is onder de mensen die zorgdragen voor de totstandkoming van onze oplossing, het beeldbepalende kozijn!
person-image
Lex Tiggeler - Directeur
Richmond Interiors
Mannen van Waarde luistert goed naar onze wensen en weet ons keer op keer te verrassen met goede oplossingen!
person-image
Gert van Bennekum - Operations Manager
Koninklijke Nederlandse Munt
De procesanalyse van Mannen van Waarde heeft ons veel opgeleverd. Door kritisch te kijken naar de doorlooptijd en administratieve handelingen zijn we nu veel effectiever.
person-image
Erica van der Ham - Directeur
De Zwaluw Transport & Warehousing
Het is snel schakelen met Mannen van Waarde. Ze komen met pragmatische oplossingen die goed aansluiten bij onze behoefte.