Waarnemen, waarderen en waarmaken

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Dat klinkt breed en dat is het ook! We geven onder andere advies over voorraadbeheer, logistiek, bedrijfssoftware en verandertrajecten. Voor ons is de software vaak het startpunt. Wij helpen onze opdrachtgevers in veel gevallen bij de pakketselecties. Doordat we niet gebonden zijn aan leveranciers, kunnen we objectief adviseren. Als er geen geschikt software pakket is, dan kunnen we ook een maatwerkproduct ontwikkelen.

Brede kijk

Software kan zeker een oplossing zijn, maar Mannen van Waarde kijkt breder en met een frisse blik. Wat heeft u écht nodig en welke ‘waarde’ ligt er mogelijk voor het oprapen?

Onze werkwijze bestaat uit drie stappen: waarnemen, waarderen en waarmaken.

Stap 1, waarnemen: we kijken waar uw organisatie waarde kan toevoegen.
Stap 2, waarderen: wat heeft u écht nodig en welke ‘waarde’ ligt voor het oprapen?
Stap 3, waarmaken: we realiseren concrete resultaten die úw toegevoegde waarde vergroten.

Van waarnemen naar waarmaken

De afgelopen jaren hebben wij meer dan honderd bedrijven naar tevredenheid geadviseerd. We kunnen dus in alle eerlijkheid stellen dat we waarmaken. Hieronder leest u wat onze opdrachtgevers van Mannen van Waarde vinden. Kijk voor voorbeelden van ons werk bij onze klantcases.

person-image
Marcel Romijn - Directeur
Harryvan Kozijnen
"Wij verkopen geen kozijnen, maar een oplossing”. Dat snappen Douwe en Tom. Het maken van beeldbepalende kozijnen is ons bestaansrecht. Het toevoegen van waarde in een bedrijf is het bestaansrecht van de Mannen van Waarde. Het was voor Harryvan kozijnen een logisch besluit om meer waarde te laten toevoegen in ons bedrijf met behulp van Douwe en Tom. Resultaat: een constante flow in de fabriek, met een output verhoging van 35%. Het gevolg hiervan is dat er nog meer werkplezier is onder de mensen die zorgdragen voor de totstandkoming van onze oplossing, het beeldbepalende kozijn!
person-image
Lex Tiggeler - Directeur
Richmond Interiors
Mannen van Waarde luistert goed naar onze wensen en weet ons keer op keer te verrassen met goede oplossingen!
person-image
Gert van Bennekum - Operations Manager
Koninklijke Nederlandse Munt
De procesanalyse van Mannen van Waarde heeft ons veel opgeleverd. Door kritisch te kijken naar de doorlooptijd en administratieve handelingen zijn we nu veel effectiever.
person-image
Erica van der Ham - Directeur
De Zwaluw Transport & Warehousing
Het is snel schakelen met Mannen van Waarde. Ze komen met pragmatische oplossingen die goed aansluiten bij onze behoefte.